roibos s kouskem skořice a badiánu, k tomu trochu kandované kůry z biocitronů
anděl je z tromlovaných granátů
do síťky vykuřovadla jsem dala sůl a pár hřebíčků
- s badyánem a skořicí skvělá kombinace
vykuřovadlo jsem koupila od ,,Jindřicha a Rudolfa,, - dělají úžasné věci, jako stvořené pro dlouhé večery a určitě stojí za to se jimi aspoň pokochat
Thankyou for your sweet comments on my blogg, it is true!
OdpovědětVymazatAnd I should be glad!
And I'm now! :)
I'm glad to have you visiting my blogg!!
It look so nice your teatime, I drink robios to every day!
Tee stilleben.
We have cold, windy and rain this evening a cup of tee is grate now!
Best regars Ewa :)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, také pokukuju po těch nádherných vykuřovadlech od Jindřicha a Rudolfa. Moje otázka ani nezní, zda je to kvalitní, to je vidět na první pohled, že to dělají s láskou, ale spíše nevím, co od toho očekávat. Jak voní, když se vykuřuje třeba přes sítko? Voní to třeba jako by byl v místnosti krb, když se třeba pálí kůra? Nebo dalo by se to k něčemu přirovnat? :-) Jde přeci jen o kouř. Kdesi jsem četla, že bobkový list krásně voní, ale zkusila jsem ho zapílit jen tak na talíři a moc to nevonělo. Jasně že jde o vkus, ale jde to nějak popsat? :-)
OdpovědětVymazatDíky moc.